Πλοίο εξαφανίστηκε το 1925 στο τρίγωνο των Βερμούδων..Το βρήκαν σήμερα

Στις 16 Μαΐου, οι κουβανικές αρχές εντόπισαν το πλοίο για πρώτη φορά. Ήταν δυτικά της Αβάνας, κοντά σε μια απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη. Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με το πλοίο, αλλά εις μάτην.Στη συνέχεια ανακάλυψαν ότι το πλοίο είναι σχεδόν 100 χρονών! Προφανώς το πλοίο έχει εγκαταλειφθεί εδώ και δεκαετίες, οδηγώντας πολλούς να πιστεύουν ότι είναι πράγματι το ίδιο πλοίο που εξαφανίστηκε το 1925.

Διαβάστε περισσότερα: Πλοίο εξαφανίστηκε το 1925 στο τρίγωνο των Βερμούδων..Το βρήκαν σήμερα

Δείτε πως αντέδρασε ο κλέφτης όταν αντιλήφθηκε πως τον τραβά κάμερα!

Φοβερή η αντίδραση του κλέφτη! Βέβαια αντέδρασε έτσι γιατί ξέρει οτι ο πέλεκυς στην συγκεκριμένη τριτοκοσμική χώρα είναι βαρύς! Δεν είμαστε σίγουροι αν θα είχε την ίδια αντίδραση αν ήταν στην Ελλάδα..Παντως είναι μιά καταπληκτική στιγμή,απολαύστε την.

 

Οι εφοριακοί μαθαίνουν καράτε για να τα βγάζουν πέρα στις φάπες πού τρώνε όταν κάνουν ελέγχους

Εξυβρίζονται, γρονθοκοπούνται, περιλούζονται με χυλό κρέπας.

Ο λόγος για τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, για τους οποίους πλέον η άσκηση των καθηκόντων τους εκτός γραφείου κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση μπορεί να χαρακτηριστεί. Πρόσφατα καταστηματάρχης έλουσε εφοριακό στη Λευκάδα με χυλό κρέπας.

Διαβάστε περισσότερα: Οι εφοριακοί μαθαίνουν καράτε για να τα βγάζουν πέρα στις φάπες πού τρώνε όταν κάνουν ελέγχους

O Yip έγινε Γιπάκης

 

 

Ο Yip Hoi Loungk ήλθε από την μακρινή Κίνα στην Κρήτη το 1990 για να δουλέψει ως σεφ σε κινέζικο εστιατόριο. Λάτρεψε την Κρήτη και τους ανθρώπους της και έτσι δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση. Πριν από λίγο καιρό άλλαξε το όνομα και το επίθετό του καθώς, όπως λέει, είναι κι αισθάνεται Κρητικός. Το οικογενειακό του όνομα Yip έγινε Γιπάκης και το αγγλικό του όνομα Jimmy - έτσι τον φώναζαν για ευκολία στην Κίνα και στους χώρους όπου εργαζόταν- έγινε Δημήτρης.

Διαβάστε περισσότερα: O Yip έγινε Γιπάκης

Σερβιτόρος μετέφερε 27 λίτρα μπύρας

Απίθανος σερβιτόρος κατάφερε να μεταφέρει 27 λίτρα μπύρας, κατακτώντας μάλιστα το παγκόσμιο ρεκόρ!

Ο λόγος για τον Γερμανό, Oliver Strumpfel!

Τα 27 λίτρα μπύρας, τα οποία μετέφερε μαζί με τα ποτήρια ζύγιζαν περίπου 50 κιλά, σε απόσταση 40 μέτρων, χωρίς να συμβεί το παραμικρό ατύχημα.

Διαβάστε περισσότερα: Σερβιτόρος μετέφερε 27 λίτρα μπύρας

Δίνουν μισθό 1,2 εκ και δεν μπορούν να βρούν διευθυντή

Η θέση εργασίας μένει κενή εδώ και μήνες, παρόλο που ο μισθός φτάνει τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Παρά τις αγγελίες που δημοσιεύονται σε επιστημονικές επιθεωρήσεις από τον Μάιο, η Κίνα ακόμα δεν έχει βρει επικεφαλής για το μεγαλύτερο ραδιοτηλεσκόπιο του κόσμου, «πιάτο» διαμέτρου 500 μέτρων.

Διαβάστε περισσότερα: Δίνουν μισθό 1,2 εκ και δεν μπορούν να βρούν διευθυντή

Αυτό το σκηνικό μόνο σε δρόμο της Ρωσσίας μπορείς να το δείς

Αυτό το ασυνήθιστο σκηνικό που για εμάς φαίνεται σαν κάτι το πολύ παράξενο,στην Ρωσσία είναι κάτι το συνηθισμένο.Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορείς να δείς εάν περιπλανηθείς στους δρόμους την Ρωσσίας! Εχουν μιά ιδιότυπη κουλτούρα οι Ρώσσοι.

Διαβάστε περισσότερα: Αυτό το σκηνικό μόνο σε δρόμο της Ρωσσίας μπορείς να το δείς

Το πιο γρήγορο γκολ ολων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Είναι το πιό γρήγορο γκολ πού έχει μπεί στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου.Το σημείωσε ο Βουκ Μπάκιτς σε αγώνα Νέων στην Σερβία ανάμεσα στην Πολέτ και την Ντορκόλ.Είναι μιά καταπληκτική φάση,πού όμοια της δεν υπάρχει.

Διαβάστε περισσότερα: Το πιο γρήγορο γκολ ολων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Επτάχρονη βρήκε το Εξκάλιμπερ στη θρυλική λίμνη του βασιλιά Αρθούρου

Ο Paul Jones είχε διηγηθεί τη θρυλική ιστορία του Βασιλιά Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης πριν από λίγες μόλις ημέρες στις δυο μικρές κόρες του.Όταν η επτάχρονη Matilda του ζήτησε να πάνε για μια βουτιά στη λίμνη Dozmary στην Κορνουάλη, καθότι η ζέστη ήταν αφόρητη, την πήγε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε περισσότερα: Επτάχρονη βρήκε το Εξκάλιμπερ στη θρυλική λίμνη του βασιλιά Αρθούρου

Τούνελ στην Κίνα πού μόλις μπεις το ρολόι σου γυρνάει μία ώρα πίσω

Η Κίνα έχει μια σήραγγα που σε «ταξιδεύει στον χρόνο».Γνωρίζατε ότι μερικοί κάτοικοι της επαρχίας Guizhou, στην Κίνα ισχυρίζονται ότι ένα 400 μέτρων μήκους τούνελ μπορεί να στρεβλώσει το χρόνο.

Εκείνοι που οδηγούν μέσα από τη σήραγγα, που βρίσκεται στην περιοχή Honghuagang της πόλης Zunyi, βρίσκουν το χρόνο στα κινητά τηλέφωνα τους και μόνο στα κινητά τους τηλέφωνα ανεξήγητα πίσω μια ώρα ακριβώς. Η σήραγγα χτίστηκε χρόνια πριν, αλλά οι ντόπιοι συνάντησαν αυτό τα παράξενο φαινόμενο τον τελευταίο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα: Τούνελ στην Κίνα πού μόλις μπεις το ρολόι σου γυρνάει μία ώρα πίσω
Top