«Δεν μπορώ να είμαι κομμάτι ενός κόσμου...»: Ο Κιάνου Ριβς συγκλονίζει με ένα ακόμα δυνατό μήνυμα

Κάθε τόσο ο Ριβς μοιράζεται με τον κόσμο μερικές από τις σκέψεις του. Αυτή τη φορά γράφει κάτι τόσο εύστοχο και ανατριχιαστικά δυνατό.Ο Κιάνου Ριβς είναι γνωστός ως ένας λαμπρός ηθοποιός που μπορεί να παίξει σοβαρούς αλλά και ξεκαρδιστικούς ρόλους. Για κάτι άλλο για το οποίο είναι γνωστός, είναι η σοφία των λόγων του.

Διαβάστε περισσότερα: «Δεν μπορώ να είμαι κομμάτι ενός κόσμου...»: Ο Κιάνου Ριβς συγκλονίζει με ένα ακόμα δυνατό μήνυμα

Το νέο επικίνδυνο παιχνίδι μέσω Facebook

 

 

Επικίνδυνες διαστάσεις λαμβάνει το νέο διαδικτυακό παιχνίδι με την ονομασία «48-Hour Challenge», καθώς έχει γίνει δημοφιλές σε παιδιά και εφήβους. Το «αρρωστημένο» παιχνίδι, που διαδίδεται με αστραπιαίους ρυθμούς μέσω Facebook, καλεί τους τους συμμετέχοντες να εξαφανιστούν ανά δυάδες όσο το δυνατόν περισσότερες μέρες απο το σπίτι και να κερδίσουν περισσότερους πόντους.

Διαβάστε περισσότερα: Το νέο επικίνδυνο παιχνίδι μέσω Facebook

Ο έρωτας χωρίς τα στερεότυπα της ηλικίας

Ο έρωτας με μεγάλη διαφορά ηλικίας η χωρίς τα γνωστά στερεότυπα ηλικίας είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στους ανθρώπους.Είναι κάτι που αρκετοί άνθρωποι καλούνται να το αντιμετωπίσουν.Άλλοι το παίρνουν αψήφιστα,άλλοι πολύ σοβαρά,και κάποιοι άλλοι το αποφεύγουν..

Διαβάστε περισσότερα: Ο έρωτας χωρίς τα στερεότυπα της ηλικίας

Ο Γ.Καλατζής δεν δήλωσε αριστερός στην μεταπολίτευση και τον εξόντωσε το σύστημα

Ο αείμνηστος Γιάννης Καλατζής πού έφυγε πρόσφατα για την γειτονιά των αγγέλων είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως λειτούργησε η μεταπολίτευση με την υποτιθέμενη δημοκρατία.Είναι ο καλλιτέχνης που μεσουράνησε στις αρχές της δεκαετίας του 70.Είπε καταπληκτικά τραγούδια τα οποία ακούγονται καθημερινά στα ραδιόφωνα και σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Γ.Καλατζής δεν δήλωσε αριστερός στην μεταπολίτευση και τον εξόντωσε το σύστημα

25χρονος βρυκόλακας ζητάει από τον κόσμο να τον αποδεχθεί

Ο νεαρός Άγγλος Darkness Vlad Tepes που τα τελευταία 13 χρόνια ζει σαν βρυκόλακας, δηλώνει ότι συχνά δέχεται άσχημη αντιμετώπιση λόγω του τρόπο ζωής του και το μόνο που ζητά είναι οι υπόλοιποι να του φέρονται σαν έναν κανονικό άνθρωπο. Μπορεί το σκόρδο και ο ήλιος να μην τον πειράζουν, όμως ο 25χρονος, που πριν λίγα χρόνια άλλαξε το όνομα του, αυτοαποκαλείται βρυκόλακας. Κοιμάται σε φέρετρο ειδικά σχεδιασμένο, βάφει τα μάτια του μαύρα και συχνά καταναλώνει αίμα από αγελάδες και γουρούνια, καθώς και ένα υποκατάστατο του ανθρώπινου αίματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το να είναι βρυκόλακας σημαίνει το να έχει ένα ζωντανό σώμα, αλλά μια νεκρή ψυχή.

Διαβάστε περισσότερα: 25χρονος βρυκόλακας ζητάει από τον κόσμο να τον αποδεχθεί
Top