Οριστικός υπερθεματιστής η Dimera εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος

 

 

Έκπτωτος κηρύχθηκε ο οριστικός υπερθεματιστής «Ιωάννης Βλαδίμηρος Χ. Καλογρίτσας Τηλεόραση Πανελλαδικής Κάλυψης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (ΤΠΚ ΜΑΕ)» μετά από απόφαση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, επειδή η εταιρεία δεν κατέβαλε την πρώτη δόση του τιμήματος για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας, όπως ανακοίνωσε επισήμως η ΓΓΕΕ το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού, μετά από την απόσυρση της «Ι.Β. Καλογρίτσας ΜΑΕ», επόμενος πλειοδότης είναι η εταιρεία «Dimera» του Ιβάν Σαββίδη.

Όπως εξηγεί η ΓΓΕΕ σε ανακοίνωσή της, θα ακολουθήσει έλεγχος «πόθεν έσχες» από την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού (με τη συνδρομή της εταιρείας Ορκωτών Ελεγκτών) και η «Dimera» θα ανακηρυχθεί οριστικός υπερθεματιστής εφόσον ο έλεγχος ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Τότε, και εντός 15 ημερών από την ανακήρυξή της σε οριστικό υπερθεματιστή, η «Dimera» θα κληθεί να καταβάλει την πρώτη δόση του τιμήματος που προσέφερε (το εν τρίτον των 61,5 εκατ. ευρώ, δηλαδή 20,5 εκατ. ευρώ».

Top